ryby-bzenec.cz na facebooku
kód produktu: 00032619
Cena s DPH 109 Kč
Cena po registraci 104 Kč
Tento produkt je již bohužel vyprodaný a nelze jej koupit.
Výrobce Chytil
Na novou řadu methodmixů byly použity zcela nové, odlišné suroviny. Method mixy mají hrubou strukturu, dobře pojí, ale zároveň se ve vodě také pozvolna rozpadají a vyplavují do vodního sloupce.
Nabízí se ve čtyřech provedení :
- Robin Red - Jak již název vypovídá, jedná se o sytě červený, hrubý, kořeněný Method mix, obsahuje velkou porci koření, rybí moučky, ptačí zoby a je použitelný celoročně.
- Sladké konopí - Speciálně sestavený mix pro lov ve studené vodě pod 15 stupňů. Obsahuje velkou porci mletého konopí, ptačí zoby, vaječiny, bisquity a má výraznou sladkou exotickou vůni.
- Mušle / Ryba - Jedná se o klasickou "rybinu". Výrazný zápach, velké procento rybích mouček, mleté halibut pelety, betainové pelety, ptačí zoby. Dají se na něj nalákat i ti největší kapři.
- Medová kukuřice - sestavena primárně z kukuřičných produktů ( semínka, šroty, extrakty) doplněna o kvalitní medové aroma. Vhodné všude tam, kde se krmí kukuřicí. Ideální pro lov kaprů a amurů ! Celoroční použití
- Krill - obsahuje velmi atraktivní a výraznou moučku z Krillu ( mořský živočich). Dále také klasickou rybí moučku, vaječný mléčný ptačí zob a další atraktanty. Celoroční použití "!

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Chytil Methodmix Medová kukuřice 1kg
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace