ryby-bzenec.cz na facebooku

Zfish Křeslo Quick Session Camo Chair

kód produktu: KOD.ZF-8272
Cena s DPH 1 599 Kč
Cena po registraci 1 519 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Zfishing
Křeslo Quick Session Chair je další přírůstek do Camo edice produktů značky Zfish. Jedná o velmi pohodlné a lehké křeslo vhodné nejen pro krátké vycházky k vodě. Tento model křesla nabízí maximální komfort při posezení v přírodě. Křeslo je vyrobeno z velmi kvalitní a odolné konstrukce. Potah je vyrobený z příjemného microfleece materiálu a Rip Stop camo potahu po obvodu. Vyniká především svým atraktivním vzhledem a velmi silně polstrovaným potahem. Rybáři jistě uvítají systém stavitelných nohou s širokými patkami proti zaboření do bláta. Mezi velké výhody tohoto křesla jistě patří velmi jednoduchý a praktický systém rozložení a složení bez nutnosti složitě otáčet kloubem. Stačí vyklopit opěradlo a nohy a křeslo je již připravené k pohodlnému posezení. Jedná se o bezkonkurenční model ve své cenové třídě.
- Rozměr sedáku: 54 x 50cm
- Výška sedáku: 34-55cm
- Výška opěradla: 60cm
- Hmotnost: 4,30kg
- Nosnost: 120kg
- Transportní rozměry: 85 x 54 x 20cm

Taška na křeslo, vyrobena z nepromokavého materiálu v stylovém kamuflážním provedení, je dalším přírůstkem do camo edice produktů značky Zfish. Tato taška vám bude perfektním pomocníkem při přenášení vašeho křesílka k vodě. Je vybavena klasickými uchy a zároveň nastavitelným ramenním popruhem. Primárně je určená pro křeslo Zfish Quick Session Camo Chair, ale lze samozřejmě použít i pro jiný model křesílka o podobných transportních rozměrech.
Rozměr: 85x55x19cm.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Zfish Křeslo Quick Session Camo Chair
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace