ryby-bzenec.cz na facebooku

Winner Method Feeder Micro Pellet 2mm 1kg Patentka

kód produktu: KOD.35732
Cena s DPH 131 Kč
Cena po registraci 124 Kč
Tento produkt je již bohužel vyprodaný a nelze jej koupit.
Výrobce Tandem Baits
Method Feeder Pelety 2mm jsou lisovaným granulátem, který je složen z olejnatých semen, olejů, tuků, minerálů a vitamínů.
Zvolený výrobní proces, kdy jsou suroviny podrobeny tepelné úpravě a tlaku, Vám umožní vytvářet perfektně vyváženou návnadu, která nenakrmí ryby ale neustále je ke krmení povzbuzuje. Zvláště efektivní mikro pelety se používají především v rybolovné technice method feeder. Jak složení a výrobní proces technologie výroby dělá z Method Mix Master / Feeder pelet perfektní návnadu na kapry, plotice, cejny, líny a karasy. Příprava pelet Master Mix / Feeder pelet pro lov rybolovnou technikou method feeder velice jednoduchá. Peletky, které chcete použít k lovu namočíte 1 až 2 minuty do vody (čím déle se budou pelety máčet, tím budou více lepit a držet v krmítku). Poté slijeme zbývající část přebytečné vody z nádoby. Zvlhčené pelety jsou tímto způsobem připraveny k použití.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Winner Method Feeder Micro Pellet 2mm 1kg Patentka
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace