ryby-bzenec.cz na facebooku

Šňůra Fin Winner 4 0,40mm 30,6kg 300m šedá

kód produktu: KOD.500788340
Cena s DPH 459 Kč
Cena po registraci 436 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Moss
WINNER 4 je splétaná šňůra, pletená ze 4 vláken, které sestávají z většího množství PE mikrovláken. Pletením vláken je dosaženo výrazně vyšší nosnosti šňůry oproti monofilnímu vlasci. Použítím PE mikrovláken má šňůra nulovou průtažnost. Jemný záběr se tak okamžitě přenáší z nástrahy do signalizátoru na rybářském prutu, což umožní reagovat mnohem rychleji než u monofilu. Povrch šňůry je povrchově upraven. Povrchová úprava šňůry je zajištěna velmi tenkou vrstvou povlaku. Nízká tloušťka povlaku vytváří "měkký" dojem ze šňůry a zároveň snižuje hlučnost během navíjení. Povrchová úprava snižuje průměr šňůry, povrchové tření, nasákavost vodou, jakož zvyšuje její odolnost vůči oděru. Šňůra tak klade nižší odpor jak ve větru tak i v proudící vodě. Snížené povrchové tření zároveň snižuje tření mezi šňůrou a vodícími očky prutu, což výrazně přispívá k delším hodům.

FIN garance: Údaje na nálepce, týkající se průměru šňůry a její nosnosti jsou skutečné. Při porovnávání s konkurenčními šňůrami, nesrovnávejte prosím údaje na nálepkách! FIN Vám totiž udává jen skutečné hodnoty. Přípustná tolerance +/- 10%.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Šňůra Fin Winner 4 0,40mm 30,6kg 300m šedá
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace