ryby-bzenec.cz na facebooku

R-SPEKT Podložka pod ryby Compact Multi Mat Standart 135x122cm

kód produktu: KOD.16602332
Cena s DPH 2 099 Kč
Cena po registraci 1 994 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce R-SPEKT
Vnitřní adekvátně silná pěnová výplň dodává po částečném, nebo úplném zazipování podložky požadovaný tvar „kolébky“ ve které nehrozí kaprovi sklouznutí mimo podložku. Pěnová výplň zároveň tlumí i mrskající se kapry na strmých březích a chrání proti poškození. Použitý materiál je voděodolný PES černé barvy, který je použitý na většinové části podložky. Měkké místo kam pokládáme úlovek je v nylonové khaki barvě a rozměrově má 100cm na délku a 60cm na výšku. Takže celková délka podložky Compact Multi Mat je 135cm, výška v rozloženém stavu 122cm, výška v zapnutém stavu 60cm. Zipy s jezdci, které jsme použili pro tuto podložku jsou masivní spirálové a navíc jsou aretační, tedy jistící, sami se nerozjíždí. Popruhy jsme zvolili extrémně široké aby zesílily celou stavbu podložky. Ve spodní části podložky jsou ještě vodorovně jištěny, to proto, aby zajistili celou stavbu podložky a jistily švy. Pro bezpečné přenášení podložky, aby nás popruhy neřezaly do rukou, jsme použili polstrovaný úchyt s měkkou výplní na suchý zip, čímž si spojíme oba dva popruhy v jeden. Transportní sbalení podložky je velmi snadné, širší strany přeložíme dovnitř a užší stranou začneme rolovat. Na vnější straně podložky jsou pro zajištění přišity dva plastové trojzubce, které zajistí podložku ve sbaleném stavu. Takto sbalenou podložku stačí zasunout do přepravního saku, který účinné zabrání proniknutí nežádoucích nečistot na ostatní části vaší výbavy. Výčet promyšlených prvků této podložky hovoří za vše a splňuje požadavky i pro ty největší kapry 20kg+. Lehká, skladná, multifunkční, voděodolná a bezpečná podložka R-SPEKT!

Základní technické prvky:
- 100% PES 68D/190T voděodolný černé barvy (z rubové strany 100% PVC voděodolný zátěr černé barvy) a 100% polyamid (nylon) 210D/118T voděodolný khaki barvy (z rubové strany 100% polyuretanový zátěr khaki barvy)
- polstrováno speciální lehkou, voděodolnou pěnou MIRELON o síle 10mm
- zapínání masivním spirálovým zipem N10 + aretační (jistící) jezdci N10 v černé barvě
- polypropylenové popruhy šíře 40 a 30mm v černé barvě = 40mm zesilují celou stavbu podložky a jistí švy, 30mm slouží ke sbalení podložky do malé roličky, k zajištění slouží dva plastové trojzubce 30mm černé barvy
- vypolstrovaný úchop pro příjemné přenášení úlovku v ruce
- PES šňůra, PES lemovka
- PVC samosvorka
- úchop se jistí pomocí suchých zipů šíře 20mm černé barvy

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: R-SPEKT Podložka pod ryby Compact Multi Mat Standart 135x122cm
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace