ryby-bzenec.cz na facebooku

Prut SPRO Specialist Feeder H Barbel 3,90m 140gr

kód produktu: KOD.2950390
Cena s DPH 1 999 Kč
Cena po registraci 1 899 Kč
Tento produkt je již bohužel vyprodaný a nelze jej koupit.
Výrobce SPRO
Rybolov na parmy je více a více populární, a díky tomu roste poptávka po specimen prutech. Ve spolupráci s mezinárodním specialistou na parmy jsme vyvinuli Barbel Xtra. Na základě jeho zkušeností jsme vyvinuli ideální všestranný feederový prut na parmy. 12’ (3,60m) verze je tou nejměkčí ze třech. Je ideální zejména na menší řeky či toky se skalnatými plochami. 13’ a 14’ (3,90m a 4,20m) pruty jsou o něco tvrdší a jsou lepší volbou pro chytání na velkých řekách a tocích s mnoha překážkami. Extra délka umožňuje rybáři ponechávat maximum délky vlasce venku ve vodě a šance na ztrátu ryby je tak minimální.

Všechny prut mají vysoce viditelné a jemně fluorescenční špičky, které jsou dobře viditelné za špatných světelných podmínek. Lze použít vlasec i splétanou šňůru. Super akce prutu Barbel Xtra je během boje viditelnější, je-li použit vlasec, ale i přesto se na rychle tekoucí řeky doporučuje splétaná šňůra.Všechny tři pruty jsou dobře vyváženy a citelně lehké. To je velké plus, když se ryba zahákne v rychle tekoucích řekách.Pruty mají extra tenká SIC očka, trvanlivá nylonová sedla navijáků s potaženými prstenci a stylovou koncovku. K vyřešení problémů s nečistotami zachycenými na vlasci jsme u nejtěžší sady feederových špiček zvolili velká očka.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Prut SPRO Specialist Feeder H Barbel 3,90m 140gr
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace