ryby-bzenec.cz na facebooku

Prut Sportex Competition Carp CS-4 Spod 13ft 5,00lbs

kód produktu: KOD.144500
Cena s DPH 4 899 Kč
Cena po registraci 4 654 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Sportex
10 ROČNÍ ZÁRUKA SPORTEXRybářské pruty na extrémně dlouhé hody až do 150m s Raketou k lovu kapra, štíhlý, rychlý, lehký, vhodný na krmení raketou či lov kaprů na boilies, lov na těžko, kaprařský pruty nové generace, použité nejlepší materiály při vývoji těchto kaprových prutů.
S pruty Competition Spod můžete jednoduše házet mnohem dál.
Vzdálenosti nad 150 metrů jsou možné.
Naše Competition Carp pruty ukazují, že lehké, štíhlé a výkonné pruty nemusí stát majlant. Pruty jsou perfektní pro kapraře, který nechtějí jen daleko házet, ale očekávají od prutu spolehlivé zaseknutí ryby bez ohledu na vzdálenost a umožňují rybářům vychutnat si souboj s rybou. Competition Carp poskytují potěšení a také budou dobře vypadat ve vašem stojanu.
Délka 13 stop, vrhací zátěž skutečných 5,0lbs!

SPORTEX kaprové pruty
Inovativní kaprové pruty nepřekonatelné v kvalitě
Sportex kaprové pruty kombinují znalosti v designu s optimální akcí a funkčními vlastnostmi jako žádné jiné pruty. Díky kvalitním vysoce modulovaným uhlíkovým vláknům nebo optimální kombinaci kevlarových / vysoce modulovaných uhlíkových vláken s technologií HT-Cross-Winding splétaných pásů jsme vytvořili pruty které lidé dlouhodobě vyhledávají. Vysoce kvalitní díly, jako jsou nejlepší očka a sedlo navijáku dávají prutem vynikající estetický vzhled a užitnou hodnotu po mnoho let. Byly vyvinuty profesionály pro profesionální kapraře - lidi, který chtějí mít ve výbavě to nejlepší. Parametry: - délka: 396cm - hmotnst: 398gr - odhozová zátěž: 5,00lbs - transportní délka: 203cm - počet dílů: 2 - počet oček: 6

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Prut Sportex Competition Carp CS-4 Spod 13ft 5,00lbs
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace