ryby-bzenec.cz na facebooku

Prologic Prut C.O.M. Raw Rod 9' 270cm 2,5lbs

kód produktu: KOD.57111
Cena s DPH 1 499 Kč
Cena po registraci 1 424 Kč
Tento produkt je již bohužel vyprodaný a nelze jej koupit.
Výrobce Prologic
Nová zdokonalená verze naší světově známé řady kaprových prutů C.O.M. Použili jsme nejnovější komponenty a nový blank, abychom vytvořili ještě spolehlivější a výkonnější pruty. Řada prutů C.O.M. byla vyvinuta pro menší vody a středně velké kapry. Ne každý má čas na dlouhé výpravy, a po celé Evropě jsou tisíce malých jezer, řek a kanálů s dobrou obsádkou kaprů střední velikosti.
Díky tomu jsme se začali na kaprařinu dívat úplně z jiného směru. A tak jsme vyvinuli pruty, které umožní rybářům používat speciály, které jsou pro tento styl rybolovu určeny.
Takže jsme poprvé vyvinuli sérii ultra lehkých kaprových prutů s opravdu inovativními designovými prvky. Každý model má jinou délku rukojeti a akci blanku dokonalé přizpůsobení každé situaci.
Během testování v terénu bylo úžasné objevovat nové kaprové vody, které byly přehlíženy kvůli velikosti vodní plochy nebo velikosti kaprů. Zdolali jsme na tyto pruty spoustu kaprů včetně těch skutečně trofejních, a věřte, že to byl úžasný zážitek.

- Blank z 30 Tons HM uhlíku
- Progresivní parabolická akce
- SIC očka
- Stylová rukojeť “urban camo”
- Kovová koncovka
- Testovací křivka: 2,5lbs
- Počet dílů: 2
- Transpotní délka: 142cm
- Váha: 219gr

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Prologic Prut C.O.M. Raw Rod 9' 270cm 2,5lbs
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace