ryby-bzenec.cz na facebooku
Cena s DPH 89 Kč
Cena po registraci 85 Kč
Dostupnost: je skladem (3 ks)
DPH: 15 %
množství
Výrobce Karel Nikl
Lepek (gluten) je hlavní protein pšeničného zrna. Je to jeden z mála dobře stravitelných rostlinných proteinů. Gluten po přidaní tekutiny bobtná, vstřebává ji a díky svojí struktuře pevně váže. Na lepku z velké časti závisí i kvalita vypracovaného těsta, tedy jeho pružnosti, pevnosti a tažnosti. Lepek je vyhledávaným komponentem zejména pro jeho vynikající pojivé vlastnosti.
Doporučené dávkování je max. 15%.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Nikl Gluten 500gr
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace