ryby-bzenec.cz na facebooku

Magic Wolf Krmný boilies 20mm 5kg Black Wolf (Mrtvá ryba)

kód produktu: 00007055
Cena s DPH 379 Kč
Cena po registraci 360 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Magic Wolf
Tato příchuť se u nás dříve jmenovala Black Wolf, ale díky velkému množství dotazů, co to vlastně je, jsme se ji rozhodli přejmenovat. Opravdu silný zápach je pro ryby velmi atraktivní. Zakrmovací boilies vyrábíme ve dvou průměrech 20mm a 24mm. Díky svému složení je ideální pro přilákání ryby a udržení na lovném místě, podíl výživových složek je zredukován aby ryba měla co nejdelší dobu pocit, že není zcela nasycena a měla potřebu hledat další potravu. Kdyby bylo krmné boilies plné výživných složek mělo by to zcela opačný účinek a ryba by po pár kuličkách měla pocit sytosti a odjela by trávit potravu . Vhodné na kobrování, spomb a zavážku.
Obsahuje např.: krmnou pšenici, krmnou kukuřici, pšeničné otruby, sojový extr. šrot, řepkový extr. šrot, drcenou řepku, rostlinný olej – sojový, krmný vápenec, hrubý protein, monokalciumfosfát, chuťové stimulátory a další atraktivní složky, drcené skořápky, neobsahuje mouku.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Magic Wolf Krmný boilies 20mm 5kg Black Wolf (Mrtvá ryba)
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace