ryby-bzenec.cz na facebooku

Dip práškový Tandem Baits Impact Attract Powder Dip 100gr Vanilka

kód produktu: KOD.11994
Cena s DPH 139 Kč
Cena po registraci 132 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Tandem Baits
Již dříve nabízený Práškový dip impact attract se v tomto roce dočkal mnoha vylepšení. Náš nový produkt vás mile překvapí svojí účinností. Jeho naprosto dokonalá skladba atraktorů vábí a láká proplouvající ryby s nebývalou účinností. Lze jej použít nejen na boilies, ale i na kukuřici, fazole a celou řadu nejrůznějších nástrah, ba dokonce i na holý háček.
S úspěchem se používá i na nástrahy živočišného původu jako jsou červy, žížaly nebo živé či mrtvé rybky.
Použití práškového dipu je velmi snadné:
Vezměte jakoukoli vaši oblíbenou návnadu, namočte ji ve vodě a následně v práškovém dipu. Tento proces zopakujte tak třikrát, dokud se na návnadě nevytvoří dostatečně silná vrstva dipu.
Následně když nahodíte návnadu do vody, vytvoří se kolem ní rosolovitý obal - velmi jemná kašička, která začne do okolí uvolňovat mrak atraktoru plný chutí a vůní, čímž začne intenzivně lákat ryby. Atraktor práškového dipu dokáže nejen přilákat hejna ryb, ale dokáže je taky aktivovat k přijímání potravy.
Práškový dip Impact Attract vám doporučujeme nejen jako jeho hrdí výrobci, ale zejména jako vášniví rybáři, kteří se věnují rybařině celý život.
K dispozici je velmi široká paleta příchutí, takže je jen na vás a vašem rybářském citu, jakou z nich zvolíte na svůj oblíbený revír.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Dip práškový Tandem Baits Impact Attract Powder Dip 100gr Vanilka
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace