ryby-bzenec.cz na facebooku
kód produktu: KOD.1487168
Cena s DPH 219 Kč
Cena po registraci 208 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Berkley
Zcela nová řada hladinových woblerů určená pro americký trh a konečně dostupná i v Evropě. Největší podíl na těchto woblerech má emerický profesionální rybář Justin Lucas, který tyto woblery proslavil napříč celou Amerikou. Díky těmto woblerům vyhrál řadu prestižních závodů a může se pyšnit řadou ocenění. V letošním roce se Justin Lucas stal rybářem roku v americké sérii Bassmaster.
Popper Bullet Pop má od ocásku k hlavičce se rozšiřující tělíčko. Hlavička popperu je úzpůsobena pro vytvoření specifického zvuku při pocuknutí směrem k rybaři. Díky čemuž dochází k dráždění dravce a následnému útoku na nástrahu.
Jedná se o hladinový wolber určený na lineární přivlač. Výhodou je, že jej můžete použít i ve vodách s hustě vyskytující se rostlinou vegetací.
Osazeny ostrými a pevnými trojháčky Berkley Fusion19.
Dopočujeme použít techniku "twitchování". Při použití této techniky napodobuje unikající kořist. Jako neutrální techniku můžete použít klasické lineární vedení. - Délka: 7cm - Váha: 11gr - Potápivost: 0m

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Berkley Wobler Bullet Pop 70 Sexy Back
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace