ryby-bzenec.cz na facebooku

Prut SPRO Insync Crank-Jig&Light Popper 220cm 7-28gr

kód produktu: 00006499
Cena s DPH 2 599 Kč
Cena po registraci 2 469 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce SPRO
Univerzální prut pro wobblery, gumy a poppery. Připraven k boji vždy a všude. Insync pruty jsou revoluční v designu blanku a kromě toho jsou osazeny posledními modely Micro Wave oček od firmy American Tackle. Vysokomodulární blanky jsou tenké, lehké, ale současně díky carbonu s vysokou hustotou,T-sklu a speciálním vláknům, která zajišťují vysokou odolnost vůči kompresi, i pevné a robustní. Carbonová páska zesiluje odolnost vůči lomu při extrémním zatížení blanku. Díky unikátní kombinaci vláken jsme vyvinuli sérii prutů, v níž jsou točivý moment a zvedací síla optimalizovány a rybář tedy není tolik vyčerpán při souboji s rybou. Kromě toho, Spro Insync pruty jsou silné, tenké a citlivé.

Je toho ale ještě více – Micro Wave očka od firmy American Tackle. Nabízí perfektní vedení vlasce pro přívlačové a baitcastové pruty. Důležitou vlastností těchto oček je, že navíjecí paměť monofilů přesně adresují a jsou skvělé i pro splétané šňůry. Můžete to vidět a cítit! Tato očka nabízí jasné výhody oproti běžným, a spojují vědu, praxi a poslední vývoj v technice stavby prutu.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Prut SPRO Insync Crank-Jig&Light Popper 220cm 7-28gr
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace