ryby-bzenec.cz na facebooku

Starbaits Pelety Concept RS1 Pellets Mix 2kg

kód produktu: KOD.09094
Cena s DPH 299 Kč
Cena po registraci 284 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Starbaits
Pelety RS1 jsou vyrobeny ve špičkové kvalitě z čistě přírodních surovin, tak jako celá řada pelet Concept. Základem RS1 jsou dvě hlavní složky, které patří mezi nejzajímavější ve světě lovu kaprů a to Robin Red (originál Hait´s) a práškový extrakt ze sladkovodního raka. K tomu jsou přidány rostlinné extrakty, extrakty z mořských živočichů a rafinované minerální látky, které z těchto pelet vytvářejí doslova stroj na velké kapry.
V balení 1kg/6mm, 1kg/3mm.
Čistě přírodní složení s vysokou atraktivitou pro velké kapry předurčuje tyto pelety na vody s velkým rybářským tlakem a na vody s bohatým množstvím přirozené potravy. Již při samotném testování se ukázalo jaký je to trumf na velké kapří exempláře, které tyto pelety doslova vyhledávali. Důkazem je podzimní úlovek kapra o váze 27,3kg.

Naše rada: smíchejte pelety RS1 se Stick mixem RS1, zalejte identickým dipem, naplňte touto směsí PVA punčochu PVA systému Starbaits a připevněte ji na obratlík Starbaits PVA Bagging. Budete překvapeni jak se výrazně zvýší účinnost Vaší nástrahy.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Starbaits Pelety Concept RS1 Pellets Mix 2kg
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace