ryby-bzenec.cz na facebooku
kód produktu: KOD.60142
Cena s DPH 329 Kč
Cena po registraci 313 Kč
Tento produkt je již bohužel vyprodaný a nelze jej koupit.
Výrobce Starbaits
Boilies Layerz tvoří dvě vrstvy s rozdílným chováním ve vodě. První, vnější vrstva svou okamžitou postupnou rozpustností vytváří atraktivní stimulační oblak z drobných částic v oblasti krmného místa. Tento mrak vytvořený z drobných zelených částic řasy a sinice Spiruliny a jejího extraktu, bohatý na minerály a aminokyseliny dokáže okamžitě nalákat ryby k vaší nástraze. Druhá, vnitřní vrstva se chová jako klasické boilies, které zůstává dlouhodobě na Vaší udici a zajišťuje trvalou atraktivitu této nástrahy.

Boilies Layerz Kelp a Spirulina má vysokou nutriční hodnotu s bohatým obsahem přírodních látek, minerálů a aminokyselin, kde výrazný podíl mají produkty z řas, které jsou rovnoměrně zastoupeny v obou vrstvách. Toto dvouvrstvé (dvousložkové) boilies vyrobené speciální technologií je možné použít díky okamžité atraktivitě, kterou zajišťuje postupně rozpadající se povrchová vrstva jak na krátkodobý rybolov, ale zároveň díky vysoké nutriční hodnotě může být použito i při dlouhodobých krmných kampaních.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Starbaits Boilies Layerz Kelp&Spirulina 14mm 800gr
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace