ryby-bzenec.cz na facebooku

Sportcarp Plovoucí boilies Reflex Ananas 15mm 150ml

kód produktu: KOD.86739
Cena s DPH 149 Kč
Cena po registraci 142 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Sportcarp
Vysoce vzlínavé plovoucí boilies v reflexních barvách a nejúspěšnějších příchutích vyrobeno pod novou recepturou a zcela novou technologií.
Poslední generaci těchto velmi populárních plovoucích boiliesů vyrábíme ve spolupráci s anglickou firmou Solar. Během posledních dvou let jsme přicházeli na menší nedostatky, které sice nevadí rybářům na ostrovech, jelikož povětšinou používají jiné taktiky, než jsou běžné u nás. Náš tým i naši zákazníci postupem času začali poptávat produkt stejně atraktivní, ale mnohem výkonnější co se vzlínavosti týče. Díky zkušenostem z anglické strany výroby jsme mohli díky našim technologiím tuto podmínku splnit.
Po několika ne úplně vyhovujících variantách se nám podařilo vytvořit přesně to, co jsme chtěli na začátku. Extrémně vzlínavé a superatraktivní plovoucí nástrahy, které vydrží plavat dlouhou dobu a jsou tak vhodnější i pro naše rybáře, kteří mají ve zvyku nechávat nástrahu ve vodě i 48 hodin. Kvalita atrakce tedy zůstala na stejně vysoké úrovni, ale celková funkčnost byla posunuta ještě o dva levely dál.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Sportcarp Plovoucí boilies Reflex Ananas 15mm 150ml
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace