ryby-bzenec.cz na facebooku

Sellior Tyčová bójka závitová se svítící samostmívací elektronikou 6m

kód produktu: 00031692
Cena s DPH 1 199 Kč
Cena po registraci 1 139 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Aquazona
Novinkou od značky SELLIOR je tyčová bójka pro označení lovného místa. Bójka je vyrobena z tvrzeného a velmi houževnatého plastu. Jednotlivé šroubovací spoje jsou z duralu s dorazem z gumového O-kroužku – to zajiťuje naprosté utěsnění a hladkost celé bóje. Díky těmto vlastnostem je bójka s vysokou vzlínavostí extrémně stabilní a hladkost spoju zaručí naprosto nerušené zdolávání a plynulé klouzání vlasce.
Dokonalost bójky je však i v její viditelnosti. Reflexní proužky které vidíte po nasvícení i na 300m vzdálenost (lov v noci), nebo jen reflexní červena s vynikající viditelnosti během dne (lov ve dne), nebo jednoduše zapnete elektroniku s automatickým světelým čidlem, které svítí intenzitou podle množství světla. Tato elektronika je napájena dvěma tužkovými bateriemi typu “AA” a zaručí svítivost cca 300 hodin (v závislosti na typu použité baterie).
Celková délka bójky umožňuje lovit až do hloubky 6m a díky různě dlouhým nástavcům (jednotlivé díly v délkách 5x1m, 1x0,5m, 1x0,3m, 0,15m elektronika) lze velmi přesně docílit přesahu bójky nad hladinu. Samozřejmostí je možnost dokoupení jednotlivých dílů pro umožnění označení lovného místa v hloublách větších než 6m.
Součástí balení je i sak s karabinou, takže stačí jen naplnit kamením a zavést.
Celá bójka je v praktickém textilním obalu.

- Délka 6m
- Průměr 16,2mm

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Sellior Tyčová bójka závitová se svítící samostmívací elektronikou 6m
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace