ryby-bzenec.cz na facebooku
kód produktu: 00025602
Cena s DPH 3 249 Kč
Cena po registraci 3 087 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Sellior
Dvoudílný speciál Sellior Matador je prut určený především na těžkou rybařinu. Uplatnění najde zejména při lovu sumců nebo při pilkrování v norských fjordech. Prut má speciální zesílený carbonový blank té nejvyšší třídy. Do Matadora se můžete bez obav opřít, ať již budete zdolávat životního sumce, nebo halibuta. Mezi přednosti prutu patří i LTC ocelová bezvýplňová očka vyrobena z vysoce odolného tvrdokovu, která jsou určena pro použití ve spojení s moderními pletenými šnůrami, ale i běžnými monofily. Taktéž jsou snazší na údržbu a v neposlední řadě se nemusíte bát, že výplň, například při pádu prutu v lodi, jednoduše vytlučete. Prut disponuje robustním ocelovým sedlem navijáku, do kterého bez problémů upevníte jak multiplikátor, tak i klasický smekací naviják. Pro lepší požitek ze zdolávání je prut vybaven dělenou rukojetí nad sedlem navijáku, což Vám usnadní souboje s opravdu kapitálními kusy, kdy budete nuceni se do prutu skutečně opřít. To vše jej činí jasnou volbou pro lov sumců nebo rybolov na moři.
- Délka 3,5m
- Vrhací zátěž 400-700g
- Dvoudílný
- Transportní délka 179cm
- Počet oček 12
- LTC očka z tvrdokovu
- Vysoce jakostní karbonový blank
- Robustní celokovové sedlo navijáku
- Ergonomická EVA rukojeť

Prut má velice citlivou špičku a neuvěřitelnou sílu v páteři blanku. Proto jej (dle zvolené délky) doporučujeme jak na lov s vábničkou, tak na lov ze břehu.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Sellior Prut Matador 3,5m 400-700gr
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace