ryby-bzenec.cz na facebooku
kód produktu: 00003969
Cena s DPH 219 Kč
Cena po registraci 208 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce SBS Baits
Chtěli by jste návnadu, díky které byl vytvořen Světový rekord?

Balení obsahuje kompletní sbírku.
V balení najdete 1kg Flumino Groundbaits, 500ml Flumino Groundbaits Mixer liquid, 2 sáčky po 10mm rozpustného Fluro Pop-Up návnadu na háček (ne zcela totožná s Fluro Pop-Up návnadou), protože tato se lépe vznáší, a 2 kusy 2ml koncentrované příchutě. Je důležité si uvědomit, že jsme dosáhli vynikajících výsledků v průběhu zkušební doby s využitím všech návnad z balíčku ve stejnou dobu. Další důležitou zkušeností je, že ne vždy je snadné najít kombinaci chutí které fungují, ale jakmile je najdete, můžete chytit rybu velice rychle. Výrobek k užití bude stanoven podle příchutě 500ml tekutiny, kde máme k dispozici 2 příchutě pro chladnější a 2 pro teplejší vodu. Ostatní návnady jsou stálou součástí balení. Je velmi snadné si krmivo vyrobit. Smíchejte 1kg návnady v prášku s 500ml tekutiny. Tímto způsobem si uděláme krmící koule perfektní konzistence, kterými vyplníme krmítko, olůvko nebo PVA punčochu. Po tomto použijeme rozpustné Pop-Up návnady s chutí ananasu, kalamár nebo chobotnice na vlascovém kroužku, kapneme 1 až 2 kapky z 2ml vůně stejné příchuti a jsme připraveni s návnadou. Pokud jedna z návnad z jakéhokoli důvodu nefunguje, neztrácejte čas a použijte jinou příchut! Z důvodů variability jsou v balíčku s Pop Up návnadou dva druhy příchutí. Všechny návnady v balíčku mají společnou vlastnost: všechny u ryb vyvolávyjí silnou reakci na chut k jídlu a pokud budete používat návnady součastně, můžete zažít ještě intenzivnější účinek.

Flumino Groundbait: 1kg
Flumino Groundbaits Mixer: 500ml
Příchuť - Doporučené období: Match Special - jaro, podzim Cranberry - jaro, podzim N-Butyric Acid - léto Pineapple - léto
Flumino Pop-Ups: 12ks/příchuť
Velikost: 10mm
Příchuť - Doporučené období: Pineapple - jaro, podzim Squid&Octopus - léto

Concentrated Flavours: 2ml/příchuť
Příchuť - Doporučené období: Pineapple - jaro, podzim Squid&Octopus - léto

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: SBS Baits All In Flumino Box Cranberry 1,5kg
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace