ryby-bzenec.cz na facebooku
kód produktu: 00006471
Cena s DPH 1 649 Kč
Cena po registraci 1 567 Kč
Tento produkt je již bohužel vyprodaný a nelze jej koupit.
Výrobce Sänger
Tato sada je ideální pro toho, kdo chce feeder vyzkoušet, ale nechce příliš investovat. Bohatá sada nabízí kvalitní prut, naviják a zcela zdarma vlasec a oblíbené feederové nástrahy: Rybí zob.

Naviják: Startec II
S nízkým rozpočtem neznamená nekvalitně. V navijáku Startec II najdete 2 kuličková ložiska a multi-stop uzávěr zpětného chodu. Rychlosklopnou kličku a citlivou přední brzdu.
- 2-kuličková ložiska
- Multi-Stop Anti-reverzní systém
- Plastový naviják s chromováním - Vyvážený rotor
- Vyvážená rychlosklopná klička

Prut: Pro-T Feeder
Jedná se o robustní feeder, který obsahuje 3 vyměnitelné špičky. Tento feeder má geniální výkon a navzdory tomu minimální hmotnost. Veškeré tyto vlastnosti oceníte právě, když budete mít většího kapra na prutu!
- Délka 3,30 m
- Transportní délka 1,17 m
- díly: 3+3
- hmotnost: 327gr
- Akce: do 120gr

Vlasec: Precedent For Feeder 150m/0,16mm
Tento vlasec lze použít na všechny druhy ryb, ale zejména pro feeder. Představujeme vlasce nové generace vyrobené renomovaným výrobcem dle japonské technologie z kopolymeru nejvyšší možné technické úrovně. Navíjení vlasců probíhá paralelním vinutím, vlasec není "zlámaný" jako u běžného navíjení. Je hladký, kruhový, s minimální tvarovou pamětí a nemá při adjustaci zákrut, takže při navinutí na naviják nedělá smyčky jako vlasec navinutý běžnou technologií. Vlasec obsahuje příměsi, které zvyšují abrazivzdornost. Vysoká pružnost snižuje riziko přetržení při záseku, kdy vlasec bývá velmi přetížen. Povrchové barvení vlasce snižuje pevnost v menší míře než klasické barvící pigmenty, které někteří výrobci zapracovávají přímo do kopolymeru. Na trh se tak dostává vlasec, se kterým zkušený rybář zdolá jakoukoli rybu.

RYBÍ ZOB je vynikající měkká nástraha na všechny kaprovité ryby! Je vyroben na bázi obilných extrud, které jsou speciálním postupem trvale měkčeny tak, aby dobře držely na háčku a nastražené vydržely co nejdéle. Obsahují pro ryby nepostradatelné proteiny, chuťové a pachové stimulátory.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Prut+naviják Specitec PRO-T Feeder 3,3m 90-120gr
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace