ryby-bzenec.cz na facebooku

Gumová rybka s háčkem SG 3D Line Thru Trout 15cm 35gr Slow Sink Rainbow

kód produktu: KOD.48781
Cena s DPH 365 Kč
Cena po registraci 347 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Savage Gear
Savage Gear 3D Line Thru Trout. Tento dokonalý plastický pstruh stírá hranici mezi umělou a živou nástrahou. Vznikl 3D skenováním živých ryb v líhni pstruhů. Nástraha je vyztužena nylonovou síťovinou a nabízí dvě možnosti nastražení. Jediná svého druhu má uvnitř jemné trubičkové vedení. Háčky lze upevnit na spodní i horní část. Při upevnění háčků na záda můžete nástrahu vodit nad povodními překážkami a zarostlým dnem. Háčky se umisťují na zpevněná ústí trubičky a nehrozí poškození či natržení měkkého tělíčka. Po útoku ryby se většinou tělo nástrahy posune dále od trojháčku a ryba nemůže využít váhy nástrahy k uvolnění zaseknutého háčku.

Nástrahy jsou dostupné ve dvou verzích a 3 velikostech. Pomalu potápivá (slow sinking) verze, kde lanko prochází tlamkou pro prezentaci v mělké vodě. Středně potápivá (moderate sink) verze, kde lanko prochází čelem nad očima – může stát ve vodním sloupci, či se potápět ke dnu. Vhodná k prochytávání sloupce ode dna až k lodi, či ze skal a příkrých břehů

- limitovaná edice navržená Taka Morimotem z japonského Savage Gearu
- barva: Perch
- délka: 15 cm
- váha: 35gr
- pomalu potápivý

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Gumová rybka s háčkem SG 3D Line Thru Trout 15cm 35gr Slow Sink Rainbow
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace