ryby-bzenec.cz na facebooku

Delphin Prut Impala Carp 360cm 3,00lbs (3-díl) 2ks + C-TABLE + COOLBAG + Smart REEL

kód produktu: KOD.121205360
Cena s DPH 4 230 Kč
Cena po registraci 4 019 Kč
Tento produkt je již bohužel vyprodaný a nelze jej koupit.
Výrobce Moss
Kup 2x prut Delphin IMPALA Carp 360 cm / 3.00lbs 3-díl. Navíc získáš skvělé dárky - 1x tašku Delphin Smart COOLBAG, 1x kaprařský stolek Delphin C-TABLE a 2x tvrzené pouzdro na naviják Delphin Smart REEL za zvýhodněnou cenu! Tato extra cena je již započítána do zobrazené výsledné ceny!

Nejvyšší třída kaprařských prutů od slovenské značky Delphin. IMPALA Carp je špičkovým prutem nejvyšší jakosti s blankem vyrobeným z čistého karbonu. Extrémě štíhlý trojlibrový blank s dokonalou, plně parabolickou akcí je osazen velkými 50mm očky a sedlem navijáku značky FUJI! Blank je výjimečný svým decentním tmavě hnědým zbarvením, kombinovaným se zlatými detaily. Nadčasový design výborně splyne s okolním prostředím na rybaření. Na povrchu blanku se nachází mikrovrstva vysoce oděru vzdorného matného laku, který má v porovnání s klasickým lesklým plnolakem řadu výhod. Mezi jiným i nižší hmotnost, pružnější chování blanku při zátěži, lepší odolnost a trvanlivost. Rukojeť prutu je řešena minimalisticky s důrazem na ergonomické držení a snadnou údržbu. Prut se výborně hodí na daleké nahazování a dopřeje výjimečný požitek z každého zdolávání. Dostupný je v délce 360cm ve dvou, nebo tří dílném provedení.

Technické parametry:
- Celková délka: 360cm
- Vrhací zátěž: 3.00Lbs
- Hmotnost prutu: 320gr
- Transportní délka: cca 130cm

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Delphin Prut Impala Carp 360cm 3,00lbs (3-díl) 2ks + C-TABLE + COOLBAG + Smart REEL
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace