ryby-bzenec.cz na facebooku

Chytil Boilies Chiméra Green - Švestka/Česnek 20mm 1kg

kód produktu: 00032319
Cena s DPH 319 Kč
Cena po registraci 303 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Chytil
Než vznikne něco nového, je potřeba pochopit a vyzkoušet, jak a proč funguje původní receptura s kombinací dalších faktorů. To platí i při výrobě boilies … léta jsme míchali směsi na boilies, rolovali „mraženky“, až se některé z nich ukázaly jako skvělé, ojedinělé a dodnes přináší rybářům opakované úlovky.
Nyní si představte, že po dvanácti letech máte 4 až 5 skvělých směsí, které obsahují desítky složek a tekutých komponentů. Jak s nimi naložit dále … znásobí se úspěch nového boilies, pokud smíchám 2 nejlepší směsi mezi sebou?
Navíc máte k dispozici další nové extrakty a esence …? Ano, netradiční postup míchání může zaručit úspěch. Jak ale vyjít vstříc rybářům, když jedni chtějí lovit velké kapry na velkých plochách a druhým na velikosti ryb nezáleží, ale chtějí mít co nejvíce záběrů za krátkou dobu?
Proto v naší firmě vzniklo nové boilies se stejným názvem, ale ve dvou provedeních. Inspirovali jsme se v mytologii a Chiméra je to správné jméno pro nové boilies. Ve starořeckých bájích měla Chiméra jedno tělo a dvě hlavy …CHIMÉRA od Chytila má jeden název, ale výsledné boilies je buď selektivní s označením RED, nebo produktivní s označením GREEN.
CHIMÉRA RED obsahuje rybí moučky + Robin Red + Aminokomplex Oliheň + pár kapek Esenciálního oleje černý pepř. Naopak CHIMÉRA GREEN obsahuje nový chuťový stimulátor, extrakt a kombinaci esencí švestka + česnek.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Chytil Boilies Chiméra Green - Švestka/Česnek 20mm 1kg
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace