ryby-bzenec.cz na facebooku

Booster ExtraCarp CSL Booster Chilli - Robin Red 500ml

kód produktu: KOD.90-2328
Cena s DPH 99 Kč
Cena po registraci 94 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce ExtraCarp
CSL Booster pro zatraktivnění všech typů nástrah. Ideální pro zalévání boilies, pelet ale také naříklad partiklu.
Základ CSL Boosterů Extra Carp tvoří CSL (Corn Steep Liquor), který je vyráběný fermentací kukuřičných zrn té nejvyšší kvality, aby bylo dosaženo optimálního složení aminokyselin. Jedná se o výrazně vonící tekutou potravu, která se nesmazatelně zapsala mezi nejúčinnější kapří atraktory jednoduše proto, že jí kapři milují! Naším exkluzivním dodavatelem CSL je nadnárodní farmaceutická společnost, která tyto produkty také využívá ve výrobních procesech při výrobě léčiv.
CSL boostery v balení 500ml nabízíme v šesti příchutích, které se ideálně hodí k TOP produktu této sezóny, kterým se jednoznačně stalo krmné boilies Extra Carp v balení 5kg za bezkonkurenční cenu. Pokud toto boilies zalijete CSL boosterem, získáte nejen vysoce atraktivní, kvalitní a cenově přijatelnou návnadu, ale také naprosto rovnocennou nástrahu, kterou kapři nenechají bez povšimnutí!

Náš tip:
Vložte 1kg boilies do plastového kbelíku. Protřepejte CSL Booster stejné příchutě a nalejte asi 150 ml na boilies. Všechnu tekutinu nechte nasáknout do boilies nebo zaschnout na povrchu, během tohoto procesu občas protřepejte. Po úplném zaschnutí opět zalijte cca 50 ml Boosteru a opět nechte zaschnout. Takto jednotuše si připravíte vysoce atraktivní nástrahu, která vás nezklame!

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Booster ExtraCarp CSL Booster Chilli - Robin Red 500ml
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace