ryby-bzenec.cz na facebooku

2x prut Delphin Etna Carp 300cm 2,75lbs + taška Delphin Smart BOX

kód produktu: KOD.121202210
Cena s DPH 2 802 Kč
Cena po registraci 2 662 Kč
Tento produkt je již bohužel vyprodaný a nelze jej koupit.
Výrobce Moss
Kup 2x prut Delphin ETNA Carp cork 300cm / 2,75lbs. Navíc získáš skvělý dárek - exkluzivní tašku Delphin Smart BOX za zvýhodněnou cenu! Tato extra cena je již započítána do zobrazené výsledné ceny!

Třímetrová verze rybářského bestselleru! Tento velmi kvalitní, ultra štíhlý prut je skvělým doplňkem osvědčené řady prutů Delphin ETNA. Vínově bordó barva je tentokrát doplněna stříbrnými doplňky a grafikou, co z Etny 3.0m dělá prut nejen výborný po funkční stránce, ale i vysoce estetický produkt. Nejvěčšími klady jsou jednoznačně nízká transportní délka, výjimečná štíhlost, ale i široké uplatnění, jelikož se jedná o opravdu univerzální kaprařský prút.Trojmetrová verze rybářského bestselleru! Tento velmi kvalitní, ultra štíhlý prut je skvělým doplňkem osvědčené řady prutů Delphin ETNA. Vínově bordó barva je tentokrát doplněna stříbrnými doplňky a grafikou, co z Etny 3.0m dělá prut nejen výborný po funkční stránce, ale i vysoce estetický produkt. Největšími klady jsou jednoznačně nízká transportní délka, výjimečná štíhlost, ale i široké uplatnění, jelikož se jedná o opravdu univerzální kaprařský prut.

Technické parametry:
- Celková délka: 300cm
- Vrhací zátěž: 2,75Lbs
- Hmotnost prutu: 245gr
- Transportní délka: cca 155cm
- Tloušťka blanku při rukojeti: 12mm

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: 2x prut Delphin Etna Carp 300cm 2,75lbs + taška Delphin Smart BOX
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace