ryby-bzenec.cz na facebooku

Vozík přepravní Strategy Freewalker XL Barrow

kód produktu: 00006526
Cena s DPH 5 309 Kč
Cena po registraci 5 044 Kč
Tento produkt je již bohužel vyprodaný a nelze jej koupit.
Výrobce SPRO
S vozíkem Strategy Freewalker jsme se již zapsali do map celkové nabídky kaprových vozíků, ale Freewalker XL posunuje tento fenomén na zcela jinou úroveň. Cílem je umístit co nejvíce věcí na co nejmenší plochu. Vozík má nekonečně nastavitelné zadní nohy pro více pohodlí nyní již bez šroubů, zato s rychlo zamykacími klipy. Super pevný rám a platforma se síťovým panelem zabraňuje pádu drobností. Zvýšená přední část podporuje obal na pruty. Dno je včetně skladovací tašky, uzavíratelné zipy. Trvanlivé offroad kolo zajišťuje pohodlí i v těžkém terénu a je odolné vůči defektu. Vozík lze snadno složit a rozložit, při přepravě je velmi skladný.
Freewalker XL je nastavitelný do šířky i do výšky. Součástí jsou i dvě elastické pásky, které vše drží pohromadě. Třešničkou na dortu pak je přehoz, díky kterému dovezete všechno Vaše náčiní na místo v suchu i za deštivého počasí. Rozměry: 152x85x95cm Váha: 22,5kg

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Vozík přepravní Strategy Freewalker XL Barrow
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace