ryby-bzenec.cz na facebooku

SBS Baits All In Flumino Box N-Butyric 1,5kg

kód produktu: 00003968
Cena s DPH 219 Kč
Cena po registraci 208 Kč
Tento produkt je již bohužel vyprodaný a nelze jej koupit.
Výrobce SBS Baits
Chtěli by jste návnadu, díky které byl vytvořen Světový rekord?

Balení obsahuje kompletní sbírku.
V balení najdete 1kg Flumino Groundbaits, 500ml Flumino Groundbaits Mixer liquid, 2 sáčky po 10mm rozpustného Fluro Pop-Up návnadu na háček (ne zcela totožná s Fluro Pop-Up návnadou), protože tato se lépe vznáší, a 2 kusy 2ml koncentrované příchutě. Je důležité si uvědomit, že jsme dosáhli vynikajících výsledků v průběhu zkušební doby s využitím všech návnad z balíčku ve stejnou dobu. Další důležitou zkušeností je, že ne vždy je snadné najít kombinaci chutí které fungují, ale jakmile je najdete, můžete chytit rybu velice rychle. Výrobek k užití bude stanoven podle příchutě 500ml tekutiny, kde máme k dispozici 2 příchutě pro chladnější a 2 pro teplejší vodu. Ostatní návnady jsou stálou součástí balení. Je velmi snadné si krmivo vyrobit. Smíchejte 1kg návnady v prášku s 500ml tekutiny. Tímto způsobem si uděláme krmící koule perfektní konzistence, kterými vyplníme krmítko, olůvko nebo PVA punčochu. Po tomto použijeme rozpustné Pop-Up návnady s chutí ananasu, kalamár nebo chobotnice na vlascovém kroužku, kapneme 1 až 2 kapky z 2ml vůně stejné příchuti a jsme připraveni s návnadou. Pokud jedna z návnad z jakéhokoli důvodu nefunguje, neztrácejte čas a použijte jinou příchut! Z důvodů variability jsou v balíčku s Pop Up návnadou dva druhy příchutí. Všechny návnady v balíčku mají společnou vlastnost: všechny u ryb vyvolávyjí silnou reakci na chut k jídlu a pokud budete používat návnady součastně, můžete zažít ještě intenzivnější účinek.

Flumino Groundbait: 1kg
Flumino Groundbaits Mixer: 500ml
Příchuť - Doporučené období: Match Special - jaro, podzim Cranberry - jaro, podzim N-Butyric Acid - léto Pineapple - léto
Flumino Pop-Ups: 12ks/příchuť
Velikost: 10mm
Příchuť - Doporučené období: Pineapple - jaro, podzim Squid&Octopus - léto

Concentrated Flavours: 2ml/příchuť
Příchuť - Doporučené období: Pineapple - jaro, podzim Squid&Octopus - léto

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: SBS Baits All In Flumino Box N-Butyric 1,5kg
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace