ryby-bzenec.cz na facebooku
kód produktu: 00007391
Cena s DPH 3 299 Kč
Cena po registraci 3 134 Kč
Tento produkt je již bohužel vyprodaný a nelze jej koupit.
Výrobce Sänger
Firma Sänger je dlouholetý pojem v nekompromisní kvalitě sumcařského sortimentu. Abychom tuto kvalitu přiblížili široké skupině rybářů, zlevnili jsme drasticky vysoce kvalitní set na tento způsob rybolovu. Nešetřili jsme na ničem, na ložiskách v navijáku, na očkách, na korku ani na materiálu. Po velkém úspěchu prvního setu přicházíme ještě s vylepšeným nástupcem. V setu se nachází kvalitní 6 ložiskový naviják s 6 mm silnou osou rotoru s hliníkovou cívkou a uhlíkovými brzdovými disky. Prut z nové řady Pro-T Black v délce 2,70 nebo 3m z nového materiálu Power Carbon je projektován na ty nejtěžší souboje. Nechybí ani 200 m kvalitního vlasce.
Prut PRO-T Waller byl testován a navrhován ve všech známých sumcařských vodách Evropy. Je známo vše o chování sumce, jako jsou údery ocasní ploutve do šňůry a zběsilé úniky do vázek, kdy rybě nemůžete dát ani metr.
- Délka: 2,7m
- Transportní délka: 140cm
- Počet dílů: 2
- Váha: 310gr - Akce prutu: 160–350gr

U navijáku CAT REWINDER II jsme nedokázali šetřit. Sumcaři prostě ví, že už při záseku se ukáže, zda je naviják jen líbivou atrapou nebo skvělou pomůckou při té nejtvrdší rybařině. Cat Rewinder je naviják se všemi potřebnými detaily k chycení životní ryby. Patří mezi ně jistě 6 kuličkových ložisek, brzdný systém s velkými kotouči a perfektním vedením vlasce. Velice příjemná je i extra odolná, nekouzavá klička. Samozřejmostí je i velká hliníková cívka s kapacitou 160m vlasce o průměru 0,50mm.
- ložiska 6 + 1
- CNC klička
- S-Curve zařízení pro perfektní vedení vlasce
- extra silná a tvrzená, 6mm osa
- robustní kryt
- hliníková cívka

Navíc zdarma dostanete sumcový vlasec SPECITEC Waller. Tyto vlasce jsou vyrobeny za použití nejkvalitnějších japonských materiálů. Samozřejmostí je UV stálost, pevnost v tahu a v uzlu. Barva je vybrána ne náhodou, ale dlouhodobým testováním.
- 200m
- 0,50mm
- 18,45kg

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Prut+naviják Specitec PRO-T Black Waller 2,7m 350gr
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace