ryby-bzenec.cz na facebooku

Boilies Nikl Ready Noční můra 11mm 150gr

kód produktu: 00001145
Cena s DPH 170 Kč
Cena po registraci 162 Kč
Tento produkt je již bohužel vyprodaný a nelze jej koupit.
Výrobce Karel Nikl
Základem Noční Můry jsou ty nejhodnotnější a chuťově nejvýraznější enzymaticky upravené vysoce-rozpustné moučky podpořené silnou dávkou játrových a slezinových extraktů.
Během testování jsme na základní mix zkoušeli aplikovat několik nových kombinací tekutých atraktorů, ale v počtu záběrů jednoznačně dominoval mix přírodního česneku a dalších 100% přírodních silic. Česnek nepoužíváme v podobě esence nebo esenciálního oleje, ale do všech výrobků nesoucí název Noční Můra používáme drcené stroužky česneku.
Kombinace výživného a chutného základového mixu s dobře sladěnými tekutými složkami, množstvím tekutých potrav a přírodního česneku vytvořila až neskutečně atraktivní a čistě přírodní boilie vhodné pro celoroční použití.
Ať už se chystáte na řeku, jezero, na dlouhou nebo krátkou výpravu, celá řada produktů Noční Můra je připravena dokázat Vám, jaký potenciál se v ní skrývá!

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Boilies Nikl Ready Noční můra 11mm 150gr
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace