ryby-bzenec.cz na facebooku
kód produktu: KOD.436007063
Cena s DPH 7 557 Kč
Cena po registraci 7 179 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Moss
Ziper je nepřekonatelný bivak v poměru kvalita/cena. Tento bivak od značky Delphin je určen pro vysoce komfortní bivakování 2 osob. Díky konstrukci s téměř kolmými stěnami jsme výrazně zvýšili využitelnost rohových prostorů a tak do něj pohodlně umístíte 2 velká lehátka a navíc vám středem bivaku povede zhruba 40cm široký přechod (v závislosti na šířce lehátek). Bivak Ziper je postaven na důmyslné konstrukci ze silnostěnných trubek. Díky tomu se podařilo zmenšit jejich celkový průměr a tím výrazně snížit transportní rozměry a hmotnost při zachování stejné odolnosti. Tyto matné černé trubky jsou spojovány masivními plastovými spojkami, díky čemuž je postavení celého bivaku otázkou pár minut. Plášť bivaku se vyznačuje odolnou, tmavě zelenou tkaninou s bezchybným provedením. Obzvláště vysoký důraz byl kladen na celkovou nepromokavost bivaku za použití nejmodernějších technologií. Všechny švy jsou podlepené a následně otestovány. Kotvícími bivaku jsou kovová oka, které jsou dodávány masivní kovové kolíky s plastovými hlavami a závity pro snadnější zavrtání do tvrdé země. Díky tomuto systému je Ziper výjimečně stabilní i v nejhorších povětrnostních podmínkách, či silných bouřích. Podlaha bivaku je odnímatelná, díky suchým zipům umístěným z vnitřního obvodu bivaku je možné ho využít i na místech, kde je bivakování zakázáno. Ziper poskytuje špičkovou využitelnost a široké spektrum individualizace. Vícevrstvé vstupní dveře je možné osadit moskytiérou, či plnou tkaninou. Zadní okno také poskytuje několik možností využití a díky němu je možné bivak rychle vyvětrat. V případě krátkodobějších výjezdů lze přední stěnu srolovat do boků a upevnit pomocí postranních pásek. Takto získáte univerzální přístřešek, který vás spolehlivě ochrání před sluncem. Bonusem jsou 2 držáky na pruty, umístěné na přední konstrukci. Bivak je balený v transportní textilní tašce. Ziper Zone je důkazem, že ani profesionální bivak nemusí zruinovat vaši peněženku.

K bivaku doporučujeme zakoupit praktický přehoz, který výrazně brání kondenzování vodní páry a zároveň zvyšuje tepelnou izolaci bivaku v chladnějších částech roku.

Technické parametry:
- Největší venk. šířka: 275cm
- Největší venk. délka: 275cm
- Největší venk. výška: 150cm
- Transportní rozměry: 150x15x15cm
- Hmotnost bivaku: cca 7kg

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Bivak + přehoz Delphin Ziper Zone 2 Man
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace