ryby-bzenec.cz na facebooku
kód produktu: 00001122
Cena s DPH 149 Kč
Cena po registraci 142 Kč
Dostupnost tohoto produktu sdělíme na dotaz.
Výrobce Karel Nikl
Neuvěřitelně univerzální chytač kaprů! Prášek pudrové jemnosti, který ve spojení s tekutou složkou až neuvěřitelně blízce připomíná vůni „čerstvě odkopané selky“. Můžeme se jen dohadovat o tom, co Odkopaná selka připomíná kaprům, ale buďte si jisti, že to je něco neodolatelně přitažlivého.

Základním kamenem práškové i tekuté selky jsou enzymaticky upravené játrové produkty, chuťové stimulátory, aminokyseliny a podobně atraktivní složky.

Odkopaná selka je určena k obalování jakýchkoliv nástrah. Na rozdíl od běžně nabízených obalovacích těst vydrží tato hmota na nástraze v závislosti na teplotě vody a aktivitě drobných ryb v rozmezí 10ti až 20ti hodin. Po delším zaschnutí těsta vydrží na nástraze až 30 hodin.

Pro kapry je Odkopaná selka nepřehlédnutelným soustem. Atraktivita této obalovací zbraně na jedné nástraze je natolik silná, že ji kapr vyhledá a upřednostní i mezi stovkami volných návnad.

Další úžasnou vlastností Odkopané selky je fakt, že selektuje velikost ulovených kaprů! Neptejte se nás proč, ale na Selku rozhodně neberou malí kapři tolik, jako na klasická obalovací těsta. Tato vlastnost dělá z Odkopané selky opravdu jedinečný produkt. Atraktivní a přitom do značné míry zároveň selektivní!

Možnosti použití:
1. Jako klasické obalovací těsto – práškovou Selku smíchejte s tekutou částí v poměru 5:1. Prášek do tekutiny přidávejte pomalu a důkladně míchejte. Po uhnětení těsta s konzistencí použité žvýkačky obalte nástrahu v požadované vrstvě.
Na rozdíl od klasických těst není u Odkopané selky vhodné vyrábět větší množství do zásoby. Těsto po chvíli zhutní natolik, že je jeho aplikace na nástrahu velice složitá. Doporučujeme, aby jste po vytvoření vhodné konzistence obalili najednou více nástrah a ty poté odložili na suché místo.
2. Odkopanou selku můžete použít také jako práškový dip. Nástrahu namočte do tekuté Selky (či do dipu, tekuté potravy nebo vody) a následně do práškové Selky. Tuto činnost opakujte dvakrát a vícekrát v závislosti na požadované vrstvě „dipu“. Následně nechte pár minut zaschnout a rychle pracující nástraha je připravena k použití! Tuto variantu doporučujeme zejména na závody, kde je zakázáno používání obalovacích těst.
Při tomto postupu Vám doporučujeme část práškové části odsypat do jiné nádoby. Tímto krokem zajistíte delší životnost Odkopané selky. Přítomnost kapek vody nebo vysoká vzdušná vlhkost způsobují hrudkovatění a nežádoucí tvrdnutí prášku.
3. Tekutou Selkou zalijte libovolné návnady a nechejte pár minut nasáknout. Poté zasypte návnady práškovou Selkou, důkladně protřepte a nechte zaschnout. Na návnadách vznikne extrémně atraktivní a rychle se uvolňující krusta, která okamžitě po dopadu na dno začne uvolňovat silnou pachovou stopu. Takto vytvořené krmné místo ryby bleskově zaujme.
4. Vytvořte si přímo u vody superatraktivní nástrahy! Smíchejte sypkou a tekutou Selku v poměru 5:1, utvořte těsto a vytvořte malé nebo velké kuličky, plovoucí nástrahu (po obalení korku), kostičky, trojúhelníčky či kosočtverečky. Po krátkém povaření máte v rukou velice originální a účinnou nástrahu!
5. Tekutou selku můžete využít jako základ vlastních dipů, boosterů či jako samostatný dip. S tímto výrobkem můžete zacházet jako s klasickou tekutou potravou! Je vhodná pro zalévání všech druhů návnad, do method mixů či krmítkových směsí a podobně. Díky sníženému obsahu konzervačních látek a tudíž i celkové kyselosti je možné dávkovat tento produkt ve větším množstvím než je tomu u podobných játrových roztoků. Doporučené dávkování pro použití při výrobě boilies 20 – 40ml/kg.

Zde můžete položit dotaz k tomuto produktu. Odpověď na dotaz Vám dorazí emailem. Dotazy a odpovědi přínosné také pro ostatní návštěvníky zde budeme zveřejňovat.

Dotaz k: Atraktor Nikl Odkopaná selka 100gr
    

Odesláním dotazu souhlasíte s jeho případným publikováním na této stránce.
U publikovaného dotazu nebude uveden Váš e-mail ani telefonní číslo.

Náš web při poskytování služeb využívá cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace